Nieuwsberichten

Op deze pagina vindt u de actuele nieuwsberichten van de school. Dit is informatie bedoeld voor (toekomstige) ouders om u te informeren.

Basisschool Kinderboom zoekt een leerkracht voor groep 6 of 7 (WTF 1,0)

Nieuwsbericht / 6 jun 2024

Basisschool Kinderboom zoekt een leerkracht (groep 6 of 7) WTF (1,0)

Wat vragen we van jou?
Op basisschool Kinderboom werken we vanuit de volgende vier kernwaarden:

Respect: Behandel je een ander zoals je zelf behandeld wilt worden dan ontstaat er een veilig schoolklimaat waar je jezelf kunt zijn, waar verbinding en vriendschap is en waarin reflecteren op eigen gedrag vanzelfsprekend wordt.
Ontwikkelen: Ontwikkelen is een cognitief proces waarin het “leren, leren” een belangrijke plaats inneemt. Kinderboom biedt daarvoor een betekenisvolle en rijke leeromgeving waarin ontwikkeling op alle gebieden wordt gestimuleerd.
Betrokkenheid: Betrokkenheid is de sleutel tot goed en met plezier leren. Betrokkenheid ontstaat niet toevallig maar is een continu proces waar leerkracht, leerling en ouders een rol in spelen.
Samenwerken: Samenwerking op alle niveaus in de organisatie om een gezamenlijk doel te realiseren. De maatschappij vraagt om mensen die in staat zijn om snel van positie en perspectief te veranderen. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn hierbij van groot belang.

Je beschikt over een afgeronde PABO of Pedagogische Academische opleiding. Als collega ben je ambitieus en gedreven. Je omarmt initiatieven en talenten van leerlingen en laat hen groeien. Daarnaast ben je nieuwsgierig, leergierig en wil je jezelf ontwikkelen. Je zet je in om het beste uit jezelf en onze leerlingen naar boven te halen. Een open houding naar leerlingen, ouders en collega’s is dan ook vanzelfsprekend voor jou. Je bent communicatief vaardig en onderschrijft onze visie en kernwaarden en handelt daarnaar.

Wat bieden wij?
Een gedreven, gezellig en behulpzaam team, dat ambitieuze doelen stelt en intensief samenwerkt
Een uitdagende en dynamische werkplek waar we leren van en met elkaar
Een groep enthousiaste leerlingen, medewerkers en ouders die trots zijn op hun school
Een salaris tussen de € 3001,- en € 4573 (o.b.v. schaal LB Cao PO)
Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeldregeling van 8%
Een tijdelijke aanstelling per 1-8-2024 met uitzicht op een vast dienstverband
Over basisschool Kinderboom
Basisschool Kinderboom ligt in de wijk Draaiboom in Kaatsheuvel (op een steenworp afstand van de Efteling). De school telt ruim 200 leerlingen die verdeeld zijn over acht groepen. Op onze website www.kinderboom.nl vind je uitgebreide informatie over onze school.

Meer informatie
Wil je eerst meer weten over de vacature of basisschool Kinderboom kan je contact opnemen met Yvonne Mutsaers, telnr. 0416-279280 of mobiel 06-83390175.

Kijk verder

Nieuwsarchief

Op zoek naar een ouder nieuwsbericht?

Naar het archief